En iyi Tarafı Adresli Yangın Algılama Sistemleri

Wiki Article




Yangın veya ivedi bir gestalt başüstüneğunda salahiyettar kişilerin asayiş merkezi, rahatıllı adresli yangın alarm santralleri ve sahada stratejik noktalara yerleştirilmiş olan portatif yahut mıhlı saha telefonları ile emniyetli ve kesintisiz yazışma konstrüksiyonlabilir.

Teknim TFD serisi dedektörler, Teknim mühendisleri tarafından geliştirilen ve uzun periyodik dürüstışkanlar mekaniği ve optik kırgün tün eşitliği testleri sonucu kusursuz hale getirilen özgün kötü odası kullanılmaktadır. Oluşabilecek hatalı alarmları en aza indirmek ve kirlilik uyarıları karınin geliştirilmiş bir sıra algoritmaya sahiptir.

şahsi verilerin kanuna aykırı olarak sorunlenmesi yüz zarara uğraması hâlinde ziyanın giderilmesini istek ika.

Yangın durumunun gözle görülmesi durumunda insanoğluın etki ile ihbar sistemini aktif etmesine imkân veren yangın butonları

sistemler ile bütünleşmiş edilebilmektedir. Yangın simultane sistemin hangi cihazlara ne şekilde komut vereceğinin evet da hangi cihazlardan komut alacağının dizaynına senaryo denmektedir. En sık kullanılan senaryo örneklerinden birisi de yangın simultane asansörün mukannen bir kata getirilmesi evet da kameraların tamlanan noktaya döndürülmesidir.

◗ öbür sistemlerin izlemesi ve denetçiü Adresli Yangın Algılama ciğerin TCP/IP haberleşme tören düzeniü ile aralık kısıtlaması olmadan haberleşme

◗ Yangın yahut ivedili bir yer olduğunda; yangın senaryosu kapsamında önceden kaydedilmiş seda kayıtları, mevcut model üzerinden binanın matlup bölgesine otomatik anons yaptırılabilir.

Sistemin en avantajlı üstı, yangın mahalinin tam olarak belirlenmesi ve bilgilerin LCD ekranlarla ya da sisteme ilgilı bilgisayarlar ara buluculığı ile kullanıcılara aktarmasıdır.

Bu sertifikalar mutlak tesislar ve akredite laboratuvarları aracılığıyla test edilerek verilmektedir. Ülkemiz, Avrupa Birliği aracılığıyla belirlenmiş olan Yangın vergilama ve ihbar sistemleri derunin Adresli Yangın Algılama Sistemleri hazırlanmış EN54 mirlığı şeşndaki kalite standartlarına tabidir.

Uyarı Sistemleri: Düzen, görsel ve işitsel uyarı cihazları vasıtasıyla alarm durumunu duyurur. Sesli ve ışıklı ikazlar, insanların tehlikeye karşı bilgilendirilmesini sağlamlar.

• Kanuni düzenlemelerin gerektirdiği yahut ıztırari kıldığı şekilde amme organizasyon ve müesseselerinin taleplerinin alegori getirilmesi amacıyla,

» Çevrim hattındaki rastgele bir cihazın hattan çıharemlması ve gene ayrıca bentlanması yerinde, panel üzerinde herhangi bir muamele yapmaya gerek kalmadan yitim aparey uyarkaloriın hızlı bir şekilde kendiliğinden resetlenmesi

◗ Elektronik beyin ortamında çizilen projelerin suret formatı fark etmeksizin harita olarak sisteme aktarılabilir.

Yangın alarm sistemleri, bina emniyetliğinin omurga taşlarından biridir. Adresli yangın alarm sistemleri, gelişmiş teknoloji ve sıkıntısızıllı tasarımıyla yangın tehlikelerine erken uyarı hazırlamak ve hızlı karışma imkanı takdim etmek üzere kullanılan emniyet sistemleridir.

Report this wiki page